Referenser i folkhälsans tjänst

Lena Frisk rekommenderas inte enbart av Socialstyrelsen utan har även lysande referenser från nöjda kunder inom alla branscher.

”Jag har blivit coachad, i min roll som professionell, av Lena det senaste halvåret med mycket gott resultat. Lena är kul att jobba med och med hennes erfarenhet och kompetens så utvecklas jag varje gång vi träffas.
Oavsett om du är en professionell Talare, chef eller på annat sätt vill bli bättre att framträda inför andra så kan jag varmt rekommendera dig att ta kontakt med Lena! ”
Micke Darmell -Författare & Föreläsare

“Lena har en fantastisk öga för vad som funkar på en scen. Tillsammans med hennes glädje och värme gör detta henne till en effektiv coach! Jag hade inte kommit så långt på så kort tid om det inte varit för henne.”
Magnus Andersson – Agile coach och föreläsare, IDEATE AB 

”Jag har anlitat Lena Frisk som talarcoach vid ett flertal tillfällen och kommer säkerligen att göra det igen. Anledningen var ursprungligen att jag ville förbättra humorn i mina föreläsningar men när vi kom igång och jobbade blev det snabbt uppenbart att Lena är bra på så mycket mer inom talarkonsten än bara humor. Jag har fått många generella tips och minst lika många konkreta råd som jag bär med mig i mitt yrkesliv och jag ser fram emot att arbeta med Lena ännu mer i framtiden.”
Kristofer Wåhlander -Dirigent & talare

”jättebra”, ”både intressant och lärorikt”, ”tydligt och enkelt upplagt”, ”fick en tankeställare om hur man själv är och hanterar situationer”, ”jag skall definitivt analysera mig själv och bli modigare i min vardag”
Kommentarer från grupputbildning på Mårtenssons trafikskola för ledningen och handledare-utbildarna

Bokningar

Om du är du intresserad av att boka Lena för någon av föreläsningarna ovan gör du det lättast här.