Coaching

FöreläsningsCoach

Förutom de olika standupcomedy-kurserna så håller Lena även talarkurser för dig som är föreläsare/chef eller på annat sätt brukar hålla föredrag framför en större grupp. Här får du lära dig fånga dina åhörare med ett tydligt budskap, spännande innehåll, bra framförande, struktur, samt en nypa humor.

”Efter över 25 år på scenen har jag lärt mig vad som behövs sägas och hur, för att nå ut med mitt ”budskap” så att publiken verkligen skrattar”

Som fd dansare /danspedagog och klassiskt skolad sångare kan Lena dessutom allt om kroppsspråk och hur man ska hantera sin röst.

”Som komiker får man alltid ett tydligt kvitto på om budskapet (skämtet) gått fram, nämligen som ett skratt från publiken. Som föreläsare har man ofta en mer lyssnande publik som inte ger feedback på samma sätt. Och får man ingen feedback utvecklas man inte”

”I min roll som moderator har jag sett 100-tals föreläsningar som tyvärr blivit både väldigt otydliga och tråkiga. Och den vanligaste anledningen är att man vill vara korrekt och inte säga något felaktigt, inte glömma viktig statistik mm. Så det slutar med för mycket information, för många budskap. Och gärna med förvirrande bilder. Det är då åhörarna diskret tar upp sina mobiler i knähöjd och spelar Candy Crush Saga, samtidigt som dom försöker se ut som att dom lyssnar. Men ofta märker talaren ingen skillnad och får oftast inte heller någon konstruktiv feedback efteråt. För vem ska säga till chefen att budskapet var otydligt och tråkigt?”

Lena Frisk håller talkurser och föreläsningar för att lära dig att bli en bättre talare. Och givetvis håller hon också ståuppkurser.

Coachande Handledning samt Professionell Coach

För dig som är ledare:
Förutom att Lena har lång erfarenhet av att vara ledare/coach samt att vara mentor och stöd till andra, så är hon även sedan 2021 både diplomerad Professionell Coach samt Coachande Handledare och tar emot klienter dagtid.
Kontakta Lena för mer info här.

”Som ledare (chef, coach eller lärare) kan man ibland behöva både stöd, pepp och ett nytt perspektiv. Det kan gälla allt som skaver; relationer, anställda som det inte fungerar tillräckligt bra med eller annat där det behövs stöd eller nya tankar o synsätt. Detta ger dig den Coachande Handledaren”

För dig privat:
Som diplomerad Professionell Coach jobbar man hop med en enskild person som vill utmana sig själv, bryta ett mönster eller få struktur i sitt liv.
Kontakta Lena för mer info här.

© 2024 Lena Frisk | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket