Komiker

Lena Frisk är en flerfaldigt prisad professionell komiker som varit verksam på scener runt om i Sverige sedan slutet 90-talet. Och har turnérat runt med sina standupshower på både teatrar, företag och ståuppklubbar sedan dess.

Stil

Är känd för sin snabba tunga och att hon gärna improviserar med publiken. Välkommen häcklare…om ni vågar! Har en charmig stil som både underhåller och utmanar, men är aldrig eller sällan provocerande.

Specialskriver till ditt evenemang, det blir alltid ännu roligare!

Standup Comedy på event och fester

Standup comedy lämpar sig väldigt bra på företagsarrangemang och Lena kan alltid anpassa humorn till det specifika arrangemanget. Lena specialskriver dessutom alltid till varje sammanhang. Ett framträdande varierar mellan 30-45 minuter men du kan alltid diskutera längden.

Underhållande konferencier – då är Lena med under hela festen och blandar konferencierrollen med komikerrollen. Väldigt uppskattat!

Så blir det perfekt! Ett standup comedy-framträdande är väldigt enkelt att arrangera och kräver inte mycket av scenen mm.

Teknik: en bra ljudanläggning med handmic och stativ samt något slags scenljus. En liten upphöjd yta som står nära publiken räcker.

Se dock till att publiken sitter samlad och gärna lite trångt, då sprids skratt allra bäst!

© 2023 Lena Frisk | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket