Kurser i standup comedy

Lena har sedan 2000 hållit kurser i standup comedy och MACK har blivit en plantskola för nya komiker i regionen. I fyra olika kurser hjälper Lena dig att utvecklas som komiker. De olika kurserna har olika inriktning beroende på hur långt du är kommen i karriären. Kurserna är inte enbart för dig som vill göra karriär som komiker utan lämpar sig också väl för t ex föreläsare och chefer som vill fånga sina åhörare med en en nypa humor.

Se samtliga kurser nedan.

”Efter över 20 år på scenen har jag lärt mig vad som behövs sägas för att nå ut med mitt budskap (så att publiken verkligen skrattar). Skillnaden på ett seriöst och komiskt budskap kan verka stort, men verktygen är detsamma. Hur får man publiken att verkligen lyssna och verkligen förstå? Sedan ett par år coachar jag därför både professionella föreläsare och chefer med flera, som vill bli ännu mer effektiva på att nå ut och få respons, både genom att jobba med texten, framförandet, strukturen i talet, timing, och kroppsspråket.”

Standupcomedy steg 1

-för dig som alltid velat testa men inte vågat. Vi jobbar med grunderna, din text, utvecklar din scenpersona, mikrofonteknik mm.

Standupcomedy steg 2

-för dig som är ny, men antingen gått steg 1 eller vill redan uppträtt en del. Innehåller både grupparbete och individuell hjälp, samt framträdande på MACK om du är redo!

Konferencierkurs

-du som vill vara MC på MACK eller andra ståuppklubbar. Eller du som vill lära dig konsten att agera konferencier vid olika tillfällen.

Individuell standupcoachning

-för dig som vill fördjupa dina texter, timing, kroppsspråk, improvisation mm och inte kan eller vill jobba i grupp. Vi bokar in tider som passar dig.

Bokningar och info

För bokningar och mer information om priser, längd på kurser m.m. kontaktar du lättast Lena här här.