Ett standup comedy-framträdande lämpar sig väldigt bra på företagsarrangemang, fester, Kick Offs, kundevent, utbildningsdagar mm och kan alltid anpassas till det specifika arrangemanget. Det varierar mellan 30-45 minuter men du kan alltiod diskutera längden.

Dock är det avgörande hur rutinerad komikern är för hur resultatet blir. Välj ett proffs om du vill ha en säker succé!

Själv har jag jobbat professionellt som ståuppkomiker i 20 år och har lärt mig hantera alla slags situationer. Jag specialskriver dessutom alltid till varje sammanhang.

Varje företagsarrangemang är värd sin unika text. Så har ditt företag ett event på gång, kontakta mig och ge mig information om ditt företag, så blir det ännu roligare!

Ett standup comedy-framträdande är också praktiskt väldigt enkelt att arrangera och kräver inte mycket av scenen mm.  En liten upphöjd yta som står nära publiken räcker.

Och det som behövs i teknik är; en bra ljudanläggning, gärna med handmic och stativ samt något slags scenljus. Är eventet inom Skåne (med omnejd) kan jag ordna ljudanläggning, om detta inte finns.

Har du ett kundevent är standup comedy ett bra sätt att få igång stämningen och sätta igång en massa roliga diskussioner mellan kunder och leverantörer efteråt.

Utbildningsdagar piggas också upp med ett standup comedyframträdande. Många är dock rädda för att det inte passar lika bra dagtid och att det kan bli lite ”under bältet”, men en rutinerad komiker anpassar sig alltid efter sammanhanget.

Själv har jag t.ex humoristiska föreläsningar (bl.a ”Hur man blir lycklig och smart!” se här) som är en standupföreställning i form av en föreläsning och den gör alltid succé på dagsarrangemang som utbildningar, Kick Offs mm

Förutom att jag själv underhåller, driver jag även ett bokningsföretag ihop med en kollega, där vi kan erbjuda alla Sveriges komiker. Eftersom jag känner alla personligen, vet jag vilka komiker som passar för olika arrangemang. Se mer här XXX

Kurser i standup

Jag har genom MACK hållit kurser i standup comedy i över 15 år och MACK har på det sättet blivit en plantskola för nya komiker i regionen.  Många komiker har börjat sin bana genom en av mina kurser. Om du själv vill prova så hör av dig till mig så ska jag vägleda dig till rätt kurs. Se kurser här.