Vårens föreställningar och annat kul

Arbetet med nya hemsidan fortsätter, men just nu har jag fokus på mina föreställningar och talacoachning. Min duktiga web-snubbe får jobba på utan att jag lägger mina teknikfientliga fingrar i vägen…

Just nu jobbar jag med några duktiga föreläsare som vill bli tydligare och roligare.

(något som kanske alla borde fråga sig själv även utanför scenen: är jag tillräckligt tydlig …och rolig?)

Men framförallt ska jag jobba med ett gäng körlärare (allstå utbildar folk i bilkörning, inte Wagnersång) som ska få hjälp av mig med sina handledarutbildningar (där dom möter trötta vuxna som måste sitta i 3 timmar och lyssna på saker dom tror dom redan kan…92% av alla bilförare anser sig köra bättre än genomsnittet…mig själv inräknad)

Ska bli superkul att få coacha dom.

Dom har troligtvis inte fått någon hjälp med detta innan. Och alla som hållit ett tal eller pratat inför folk i något sammanhang vet att det händer konstiga saker med en.

Man blir nervös, man vil vara så korrekt så man får med för mycket information, det blir tråkigt, man glömmer det viktigaste budskapet mm

Allt detta ska jag hjälpa dom med.

Och det är skitkul!

(och jag har dessutom lite härliga fördomar om körlärare, som jag hoppas ska spräckas…fördomarna alltså inte körlärarna…)

Förutom alla coachningar har jag som vanligt en massa roliga humouppdrag på företag, både med ren standup på fester, men även en föreläsning ”Hur man blir lycklig och smart!” som jag håller på företag och föreningar Sverige runt hela våren.

En del standup på klubb blir det som vanligt förstås, även om jag faktiskt inte ska vara på min egen klubb MACK i vår (kände att jag vill ta paus och få tid till ny inspiration)

Men jag har en massa kvällar på Sveriges mest kända ståuppscen Norra Brunn i Stockholm. (6 kvällar i vår, se mitt schema här)så är du i närheten så kom!

Jag ska också både till Göteborg och troligtvis även Köpenhamn, men det får jag återkomma till.

Återkommer också med rapport från hur det gick med bilkörlärarna!

Tjingtjing!

© 2024 Lena Frisk | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket